Дома / Вицови / Прашање - Одговор / Просечен македонец

Просечен македонец

Што може да купи просечен македонец на авто саем?
– Сендвич со плескавица.

Обиди се со

Генијалност

Мe прашуваат: — Што е тоа генијалност? — Комшијата го продаде станот и по половина ...