Пари

Тато што се пари?
– Убави коли, шампанско, лепотици…
А што значи да немаш пари?
– Автобус, домашна ракија, мајка ти…

Обиди се со

Кармин

Му го поставуваат на еден Шкот вообичаеното прашање: – Што носат Шкотите под килтот? – ...