Дома / Вицови / Прашање – Одговор (страна 41)

Прашање – Одговор

Малтретирање

– Зошто луѓето повеќе се противат на облека од крзно, отколку од кожа?
– Полесно се малтретираат богати старици, отколку моторџии.