Дома / Вицови / Прашање – Одговор (страна 30)

Прашање – Одговор

Кинеска работа!

Како му се дава име на кинеско новороденче???
– Се пушта тенџерето по скалите да пага и кој звук ке произлезе така ке се вика детето!!!!! 

Книга

Кој е насловот на книгата напишана на половина страна?
''Автобиографија на паметните жени''

Другар

Го прашува детето својот другар од кај доаѓаат децата?
-Од на мајка ти пичката, од кај па ја да знам!!!!