Кармин

Му го поставуваат на еден Шкот вообичаеното прашање:
– Што носат Шкотите под килтот?
– Во успешен ден…. кармин!

Обиди се со

Најлош трик

Прашале га магионичара кој му е најлош трик што га направија у живот? – К’д ...