Дома / Вицови / Прашање - Одговор / Држави во Европа

Држави во Европа

Колку видови држави има во Европа?
– Три: Држави во Европска унија, кандидати за членство во Европска унија и Македонија.

Обиди се со

Срам

Колку пати во животот жената поцрвенува од срам? – Пет пати. Прв пат: кога и ...