Депресија

Што е депресија?
– Кога ќе си купиш хулахоп за да вртиш, а он ти е таман.

Обиди се со

Секс пред брак

Трпана ја прашува мајка си: – Мамо дали е дозволен сексот пред брак? – Да ...