Бигамија

– Што е бигамија?
– Една жена повеќе.
– А, моногамија?
– Исто, една жена повеќе.

Обиди се со

Генијалност

Мe прашуваат: — Што е тоа генијалност? — Комшијата го продаде станот и по половина ...