Врски

– Добро утро. Вие докторка сте тука?
– Не, јас сум сестра.
– Еее и тука се напикавте по роднинска врска…

Обиди се со

Најплатени возачи

Објавена листата на најплатени возачи во историјата: 1.Михаел Шумахер 2.Луис Хамилтон 3.Силвана Бонева