Тито

Тито беше уметник, нешто како Пикасо…
Пикасо и од гомна знаеше да направи уметност, а Тито држава…

Обиди се со

Најплатени возачи

Објавена листата на најплатени возачи во историјата: 1.Михаел Шумахер 2.Луис Хамилтон 3.Силвана Бонева