Разлика

Што е разликата меѓу вонземјани и животот во државава?
– Вонземјани постојат.

Обиди се со

Најплатени возачи

Објавена листата на најплатени возачи во историјата: 1.Михаел Шумахер 2.Луис Хамилтон 3.Силвана Бонева