Пушење

Влегува министерот во кабинет, ги гледа советниците и почнува да им се дере:
– Нели ви кажав, за време на работа пушењето е забрането!!!
– А кој работи?

Обиди се со

Студент и чистачка

Која е разликата помеѓу студент и чистачка на факултет? – Чистачката очистува се во рок.