Прашања

Малиот Цветко го прашува татко си:
– Тато, што е тоа камиказа?
– Тоа е човек што останал да живее во Македонија.
– Тато, а што е тоа мазохист?
– Тоа е човек што живеал во странство и се вратил повторно во Македонија.

Обиди се со

Претплата

Цветко на шалтер: – Добар ден. Сакам да се претплатам за една година. – Господине ...