Дома / Вицови / Политички / Најплатени возачи

Најплатени возачи

Објавена листата на најплатени возачи во историјата:
1.Михаел Шумахер
2.Луис Хамилтон
3.Силвана Бонева

Обиди се со

Тајна

Му прават интевју на некој сточар во планинско село кој имал 100 години: – Кажете ...