Име

Афричко име на Македонија:
– Брегот на Сиромаштијата до Коска

Обиди се со

Најплатени возачи

Објавена листата на најплатени возачи во историјата: 1.Михаел Шумахер 2.Луис Хамилтон 3.Силвана Бонева