Дома / Вицови / Политички / Грујо по дипломирањето

Грујо по дипломирањето

Грујо по дипломирањето на економскиот факултет во Прилеп и рекол на мајка му:
– Да знаев дека е толку лесно ќе завршев и средно!

Обиди се со

Интервју

– Господине пратеник, ќе дадете ли интервју за нашиот весник? – Времето ми е пари! ...