Дома / Вицови / Политички / Емиграција

Емиграција

84% од граѓаните би се отселиле од Македонија.
*oстанатите 16 % се Пратеници.

Обиди се со

Најплатени возачи

Објавена листата на најплатени возачи во историјата: 1.Михаел Шумахер 2.Луис Хамилтон 3.Силвана Бонева