Дома / Вицови / Полицајски / Супер маркет

Супер маркет

Зошто полицајци влегуваат во супер маркет со извадени пиштоли?
– Затоа што на вратата пишува акција!

Обиди се со

Соработка

Олигарх и мафијаш ја договараат нивната идна соработка. Кога постигнале договор олигархот вели: – ОК, ...