Дома / Вицови / Полицајски / Први Април

Први Април

Зошто политичарите го слават први април?
– Затоа што им е професионален празник!

Обиди се со

Супер маркет

Зошто полицајци влегуваат во супер маркет со извадени пиштоли? – Затоа што на вратата пишува ...