На работа

Полицаец оди на работа гол. Го прашуваат:
– Што се случи, Васко, зошто си гол?
– А да… вчера бев во ноќен клуб…
– И?
– И играв, играв и се беше во ред…
– И?
– И тогаш диџејот ја запира музиката и вели: „Сега ќе го изгаснам светлото 30 секунди и сите мажи да се соблечат!“
– Добро и?
– Диџејот повторно рече: „Сега ќе го изгасам светлото 30 секунди и сите девојки да се соблечат!“
– Интересно!
– Ги пали светлата и сите девојки беа голи!
– Супер!
– И тогаш диџејот рече: „сега ќе го изгасам светлото 30 секунди и сите мажи на работа!“
– А ти?
– И јас дојдов на работа.

Обиди се со

Први Април

Зошто политичарите го слават први април? – Затоа што им е професионален празник!