Добар виц

– Ало, полиција?
– Да, повелете!
– Ви се јавувам да ми кажете некој виц!
– Господине, ова е сериозна институција, ние работиме овде, немаме време за вицови!
– Хахаха, топ виц, поздрав!!!

Обиди се со

Табла јајца

Оди фраер кај господ и му се жали: – Дедо боже ти не си фер ...