Бос

Во полициска станица:
– Шефе, жена убила маж со 12 убоди.
– Причина?
– Одел бос додека го бришела подот.
– Ја уапсивте?
– Не, чекаме да се исуши подот.

Гласај за Виц на годината 2017 —> (31 гласови)

Обиди се со

Службено патување

Една жена доаѓа да работа со сино око. Нејзиниот колега забележува и ја прашува: – ...