Дома / Вицови / Плавуши / Возачка

Возачка

Полицаец застанува една плавиша и и вика
– Возачка?
– Да, да, јас сум возачка.

Обиди се со

Шега

Зборуваат две плавуши: – Сакаш да ти кажам еден виц од кој се смалуваат градите? ...