Дома / Вицови / Плавуши / Возачка дозвола

Возачка дозвола

Трпе вози кола, одеднаш БАМ, некој го удира одзади. Искача од кола нервозен, гледа кој го удрил.
Во колата позади гледа плавуша и одма почнува да и вика:
– Ти ма! Гледаш ли што направи?! Си полагала ли воопшто за возачка?
а плавушата му враќа:
– Ма сто пати поише од тебе!

Обиди се со

Природа

Две плавуши шетаат на Водно и едната и кажува на другата: – Колку убава природа. ...