Вода

Две плавуши разговараат:
– Си имала секс во вода?
– Да!
– Каде!?
– Во Кисела вода, бившиот живееше таму.

Обиди се со

Бебе

Трпана му вика на Трпе: – Љубов, дај ми го бебето да го нахранам. – ...