Дома / Вицови / Плавуши / Топла вода

Топла вода

Зошто плавуша се бања со топла вода?
– За побрзо да си ја исуши косата.

Обиди се со

Магионичар

Зборуваат две плавуши: – Муце, мојот маж ќе станува илузионист! – Зошто мислиш така? – ...