Дома / Вицови / Плавуши / Телевизори

Телевизори

Влегува плавуша во продавница за бела техника и прашува:
– Имате ли телевизори во боја?
– Имаме.
– Тогаш, дајте ми еден зелен.

Обиди се со

Настинка

Млада 20 годишна Плавуша го носи 82 годишниот сопруг милијардер на доктор: – Како е ...