Сметка

Оди плавуша во банка:
– Сакам да отворам заедничка сметка.
– Со кого?
– Не ми е битно со кого, најдете некој кој што има пари!

Обиди се со

Претплата

Цветко на шалтер: – Добар ден. Сакам да се претплатам за една година. – Господине ...