Рутер

Плавуша прашува на женски форум:
– Здраво девојки, од некаде фаќам WIFI со име “30СМ” дали знаете како да дознаам во кој стан е рутерот?

Обиди се со

Побелено

Средновечен маж и се пушта на плавуша во дискотека, плавушата му одговара: – Бегај бе, ...