Противење

Млад дечко прашува надарена плавуша:
– Ќе се противите ли ако сакам да имам секс со вас?
– Но јас никогаш не сум го правела тоа!
– Што?! Никогаш не сте имале секс?
– Не, никогаш не сум противела…

Обиди се со

Природа

Две плавуши шетаат на Водно и едната и кажува на другата: – Колку убава природа. ...