Дома / Вицови / Плавуши / Настинка

Настинка

Млада 20 годишна Плавуша го носи 82 годишниот сопруг милијардер на доктор:
– Како е докторе? Има ли надеж?
– Не госпоѓо…се работи за обична настинка…

Обиди се со

Љубовник

Две плавуши патуваат во воз и разговараат: – Ова не е живот, ова е мака! ...