Дома / Вицови / Плавуши / На шефот

На шефот

Разговараат две плавуши:
– Вчера го промашив женското ВЦ и влегов во машкото. Замисли му го видов пенисот на шефот.
– И каков му е?
– Па за мој вкус премногу киселкасто – солен.

Обиди се со

Настинка

Млада 20 годишна Плавуша го носи 82 годишниот сопруг милијардер на доктор: – Како е ...