Мотор

Разговараат две плавуши:
– Викаш дечко ти отишол во Англија?
– Да.
– И, што вика, како е, се фали ли?
– Супер му е, пред некој ден си купил нов мотор.
– Со лев или со десен волан?

Обиди се со

Љубовник

Две плавуши патуваат во воз и разговараат: – Ова не е живот, ова е мака! ...