Дома / Вицови / Плавуши / Магионичар

Магионичар

Зборуваат две плавуши:
– Муце, мојот маж ќе станува илузионист!
– Зошто мислиш така?
– Се враќам вчера порано од работа, а тој во спалната и ми вика „Гледај сега“ и кога почна: „Абракадабра… Хокус-покус-препаратус…“ тропна на врата на плакарот и од таму излезе Трпана од трети кат во долна облека! Толку беше збунета што дури не можеше да сфати што се случува…

Обиди се со

Природа

Две плавуши шетаат на Водно и едната и кажува на другата: – Колку убава природа. ...