Дома / Вицови / Плавуши / Исправање

Исправање

Отишла плавуша со исчукана кола во сервис за пеглање. Сервисерот решил да се позафркава малку па и рекол:
– Не и треба пеглање на колава. Само дувај во ауспухот и сама ќе се исправи.
Се вратила дома плавушата и почнала да дува во ауспуфот ама ништо не се случило со колата. Додека оваа дувала поминала некоја друга правуша и ја прашала:
– Што правиш ма?
Објаснувала оваа што прави, а другата со смеење искоментирала:
– Па како ќе ти се исправат дупките на колата кога прозорците си ги оставила отворени!

Обиди се со

Возачка дозвола

Трпе вози кола, одеднаш БАМ, некој го удира одзади. Искача од кола нервозен, гледа кој ...