Дома / Вицови / Плавуши / Достоевски

Достоевски

Дечко пробува да флертува со плавуша.
– Девојче, знаеш ти кој е Достоевски?
– Не! Не слушам јас македонски рапери…

Обиди се со

Веридба

Плавуша наоѓа под елката едно мало кутивче. Го отвора и внатре гледа прстен и ливче ...