Дома / Вицови / Плавуши / Без “в”

Без “в”

Плавуша оди во болница и прашува -Се извинувам, вие сте Др.Јовче Петковски?
-Да, само без “в”
-Јоче?!

Обиди се со

Љубовник

Две плавуши патуваат во воз и разговараат: – Ова не е живот, ова е мака! ...