Дома / Вицови (страна 553)

Вицови

За овде ми е

Застанала плавуша пред трафика:– Дајте ми еден кондом.– Да ви го завиткам или…?– Не фала, за овде ми е…

Повеќе...

Мравки

Три мравки снимале филм на водопад.Првата скокнала и се удавила.Втората скокнала и се удавилаТретата скокнала и не се удавила.– Зошто?– Затоа што имала главна улога.

Повеќе...

Магаре vs. Зебра

Се сретнале зебра и магаре. Зебрата го прашува магарето: – Што животно си ти? А магарето: – Соблечи ги пижамите, па ќе ти кажам.

Повеќе...

Збунка

Решаваат плавуши крстозбор и едната прашува:– Како е правилно, Ирак или Иран?

Повеќе...

Глупи прашања

На испит на филозофски, професорот го прашува студентот:– По што ќе познаете дали некој човек е глуп?– По глупите прашања што ги поставува.

Повеќе...

Пијан идиот

Жената му вели на Цветко:– Леле колку сум среќна што се врати!– Што така?– Па, на радио рекоа дека некој пијан идиот се удавил во реката.

Повеќе...

Повторно добивање

Цветко ќарил некоја плавуша.И после добриот секс, на плавушата и текнало:– А бе да не имаш сида?– Не, а што ти текна?– Не би сакала пак да добијам!

Повеќе...

Навивање

Полицаец на работа на стадион, за време на утакмица се туфка ли туфка, па на крај изнервиран станува и вика:– Па добро бе мајку му стара, не може ли да ќутите и да навивате!!!

Повеќе...

Папање

Дракула со синот шетаат во парк на полноќ.– Тато , да ја папаме онаа!– Не сине, премногу е сува!– Тато, а да ја папаме онаа!– Не бе сине, глеј колку е дебела, ќе добиеме холестерол.– А онаа – некоја бомба од женска.– Е таа сине ќе ја носиме дома, а ...

Повеќе...