Дома / Вицови (страна 2)

Вицови

Чешање

Оди Ром на доктор: – Докторе, ме чеша по целото тело. – А од кога ќе се искапете? – Првиот месец не ме чеша, но после тоа пак почнува…

Повеќе...

Склероза

Богат 90 годишен дедо се оженил со некоја доста помлада од него, 25 годишна женска. Прва брачна ноќ. Дедото чука на вратата од спалната и вели: – Мила, може да си ја извршам брачната обврска? – Секако. Дедото влегува во спалната, завршуваат работа и излегува. После неколку минути пак се ...

Повеќе...

Настинка

Во автобус дечко пушта рака помеѓу бутовите на девојката. – Што правиш? – Прашува таа. – Па, хм… си ја топлам раката да не настинам – збунето одговорил тој. – Од ушите се настинува, од ушите!

Повеќе...

Балкански тројки

Грчка тојка: двајца мажи и еден маж. Бугарска тројка: двајца имаат секс, третиот внимава да не им ја украдат облеката. Српска тројка: еден прави скара, друг салата, трет пие ракија. Руска тројка: маж, жена и мечка. Студентска тојка: двајца имаат секс, третиот се преправа дека спие. Влашка тројка: тројца во ...

Повеќе...

Живот

Трпе и раскажува на жена си: – Жено, си мислам, како се тркалаат годините… Имаме куќа, вила, две коли и две деца. А се сеќаваш ли на времето – живеевме под кирија, возевме велосипеди и постојано немавме пари. Ама, од друга страна пак, секоја вечер си легнував со дваесетгодишна… – ...

Повеќе...

Спиење

Трпе ја прашува Цвета: – Цвето мори, зошто не сакаш да спиеш со мене? – А, бе Трпе, за спиење имам јас еден дома.

Повеќе...

Вијагра

Влегува дедо во аптека да си купи Виагра. Таму млада и секси аптекарка со кратко фустанче, а Виаграта на највисоката полица. Аптекарката се качува на скалата и се труди да ги дофати таблетите. После неколку секунди дедото и вели: – Остави чедо, не се мачи, во бабата е проблемот.

Повеќе...

Претплата

Цветко на шалтер: – Добар ден. Сакам да се претплатам за една година. – Господине ова е винарија, фитнесот е на горниот спрат… – Знам, знам.

Повеќе...

Исповед

На Трпана и доаѓа швaлерот дома додека маж и бил на работа. Нејзиниот 9 годишен син упаѓа дома ненадејно, ги здогледува и се сокрива во ормар. Мажот исто така ненадејно се појавува а жената го става швалерот во ормарот. Малиот: Мрачно е овде. Швалерот: Да, мрачно е. Малиот: Имам фудбалска ...

Повеќе...