Возбуда

За време на лекција во петто одделение, наставникот ги прашува учениците:
– Деца, што е тоа што најмногу го возбудува човекот?
Од првиот ред крева рака Трпе:
– Ништо не може повеќе да возбуди човек од глетката на гола жена!
– Трпе, марш надвор од час и да му кажеш на татко ти утре да дојде во училиштето!
Следниот ден, наставникот влегува во петто одделение и гледа дека Трпе се крие во последната клупа.
– Трпе, стани! Мислиш нема да те видам ако се преместиш од првата во последната клупа? Зошто не му кажа на татко ти да дојде?
– Му кажав наставнику, и тој ми рече дека ако вас не ви возбудува глетката на гола жена, тоа значи сте геј и дека за мене е подобро да седам подалеку од вас!

Обиди се со

Печурки

На час по биологија децата учеле за печурки и учителката ги прашува децата дали знат ...