Учителки

Малиот Трпе ја прашува мајка си:
– Мамо, добиваат ли нашите учителки плата??
– Секако, зошто прашуваш ??
– Па, сите задачи ние ги решаваме.

Обиди се со

Девојка и автобус

Дечко трча по градски автобус и едвај во последен момент се качува. Една млада и ...