Тест

Трпана го прашува малиот Трпе:
– Сине, како помина на тестот по математика?
– Добро.
– Што ќе добиеш?
– Најверојатно неоправдан.

Обиди се со

Лов

Трпе отишол на лов и по една недела се јавува дома: – Жено тука се ...