Стапче

Трпе се вратил од училиште порано и татко му го прашува:
– Зошто си дојде толку рано? Да не избега од часови?!
– Не, туку учителката ме избрка.
– Што?! Зошто те избрка?
– Учителката покажа со стапчето кон мене и рече дека на крајот на стапчето има идиот. И јас ја прашав на кој крај?

Обиди се со

Правопис

Час по македонски јазик во 2020 година: – Не заборавајте деца, после емотиконот не се ...