Дома / Вицови / Образованиe / Родителска

Родителска

Учителката го прашува малиот Трпе:
– Трпе, зошто на родителска не дојде некој од твоите родители, туку дојде дедо ти?
Трпе:
– Е па учителке, дедо ми послабо слуша.

Обиди се со

Разлика

Го прашува учителката малиот Трпе: – Која е разликата помеѓу мажите и жените? Малиот Трпе ...