Дома / Вицови / Образованиe / Распродажба

Распродажба

На час по македонски јазик наставничката ги испрашува учениците:
– Купувам, купуваш, купуваат, купуваме, купувате… Трпе, ајде ти кажи ми кое време е ова?
– Време на распродажба.

Обиди се со

Ништо

Трпе го прашува синчето: – Што има ново у школо? – Ништо! – Ништо? Што ...