Дома / Вицови / Образованиe / Препишување

Препишување

Малиот Трпе прави писмена и пробува да препише од другар му. Го гледа учителката:
– Те гледам Трпе, сакаш да препишеш?
– Вие можеби го викате препишување, ама за мене тоа е тимска работа!

Обиди се со

Правопис

Час по македонски јазик во 2020 година: – Не заборавајте деца, после емотиконот не се ...