Дома / Вицови / Образованиe / Обратно од смеење

Обратно од смеење

Учителката ги прашува учениците што е обратно од смеење?
Малиот Трпе одговара: “Секс!”
– Е како бе секс, ај појасни?
– Епа смеењето е ха ха ха, а сексот е ах ах ах…

Обиди се со

Клима

Трпе на испрашување по географија: Наставничката: – Трпе кажи ми каква клима владее во Македонија? ...