На памет

Наставникот по математика го прашува Трпе:
– Трпе зошто на тестот си ја оставил оваа страна празна?
А Трпе на тоа одговара:
– Епа тука наставнику сметав на памет.

Обиди се со

Правопис

Час по македонски јазик во 2020 година: – Не заборавајте деца, после емотиконот не се ...