Клима

Трпе на испрашување по географија:
Наставничката:
– Трпе кажи ми каква клима владее во Македонија?
Трпе:
– Бизнис клима.

Обиди се со

За една вечер

Во читалната на библиотека студент и приоѓа на една студентка: – Извинете, дали имате нешто ...