Кец

Трпе: Професорке мислам дека не заслужувам кец по овој тест.
Професорка: Се согласувам, ама тоа е најниската оценка што можам да ти ја дадам.

Обиди се со

Препишување

Малиот Трпе прави писмена и пробува да препише од другар му. Го гледа учителката: – ...